Αγαπητοί Γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας και στο Σύλλογο Γονέων. Ευχόμαστε να περάσουμε μαζί με τρόπο δημιουργικό τα έξι χρόνια του Δημοτικού Σχολείου.

Σκοπός μας είναι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και των δυνατοτήτων μας να συμβάλλουμε, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου, στη διαμόρφωση ενός δημιουργικού σχολικού περιβάλλοντος που θα είναι για τα παιδιά μας κάτι περισσότερο από το σχολείο τους. Θέλουμε τα παιδιά μας να θεωρούν το σχολείο σπίτι τους, να το σέβονται και να το αγαπούν πέρα από τα μαθήματα και τις σχολικές ώρες.

Με πολλή αγάπη και όρεξη αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε ένα καινούριο εγχείρημα ελπίζοντας να το αγκαλιάσετε τόσο εσείς, αλλά κυρίως τα παιδιά μας!

Στον κατάλογο θα βρείτε σχέδια από κοντομάνικα μπλουζάκια με τυπωμένες στάμπες μπροστά και πίσω. Μπροστά οι στάμπες έχουν διαφορετικά θέματα/σχέδια έτσι ώστε ανάλογα με την ηλικία να καλύψουμε όλα τα γούστα ☺️ και πίσω είναι η στάμπα του σχολείου μας. Τα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμα αναφέρονται στον κατάλογο (επιλογές λευκού ή μαύρου ανάλογα με το σχέδιο).

Διαθέσιμη και υφασμάτινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων.

Περιμένουμε τις παραγγελίες σας!

T shirts Catalogue NOVEMBER p1T shirts Catalogue NOVEMBER p2T shirts Catalogue NOVEMBER p3T shirts Catalogue NOVEMBER p4T shirts Catalogue NOVEMBER p5T shirts Catalogue NOVEMBER p6T shirts Catalogue NOVEMBER p7

 

  • Βασικό
  • Τίτλο
  • Ημέρα
  • Τυχαίο
άλλα... / πάτησε SHIFT για όλα... όλα...

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.